Design - Protectie - Confort

Reparatie Parbriz Ciobit & Crapat

Oferim servicii de reparatii parbrize pentru parbrizele colorate, cu filtre UV, cat si pentru parbrizele cu rezistenta de incalzire.

Parbrizele sunt confectionate din doua randuri de sticla ce au intre ele o pelicula de PVC, iar culoarea acestora nu se datoreza sticlei ci acelei pelicule de PVC.

Sudam si reparam fisuri, ciobituri si crapaturi pentru toate tipurile de autovehicule aflate pe piata.

Daca ai un parbriz crapat, parbriz ciobit sau parbriz fisurat este foarte important ca reparatiile sa fie facute cat mai repede, intrucat socurile si vibratile pe care le suporta parbrizul datorita drumurilor cu gropi sau denivelari pot duce la o extindere a avariilor, uneori chiar la stricare definitiva, acestea nemaiputand fi reparate!

Apeleaza acum la serviciul nostru de reparatii parbrize intrucat fisurile, crapaturile sau ciobiturile se extind foarte alert. In mod normal reparatia parbrizului se face in aceiasi zi, locul fiind stabilit cu dumneavoastra in urma unei programari.

Costul unei lipiri de parbriz sau suduri parbriz depinde de tipul, marimea si numarul de puncte de avarie pentru care se executa operatia de detensionare a sticlei.

Aparent lipirea sudarea parbrizelor poate parea un lucru simplu dupa vizionarea unor filme pe internet, totus din experienta va spunem ca exista zeci de tipuri de ciobituri, fisuri si crapaturi parbrize care numai prin experienta pot fi reparate.

Alege sa iti repari parbrizul cu tehnicieni profesionisti si pregatiti in aceast domeniu de activitate. Sudura parbrizului sau repararea parbrizului este ultima solutie inainte ca parbrizul sa se deterioreze de tot sa nu se mai poata repara.

Solutia de reparare a parbrizului ciobit, crapat sau fisurat este folosita la nivel globala si respecta in totalitate tehnologiile de lipire a parbrizelor, metodele fiind inventate si patentate in SUA.

Reparatia unei crapaturi este diferita de reparatia unei fisuri sau a unei ciobituri, atat prin tehnologia folosita cat si prin gradul experientei profesionale a tehnicianului.

Pentru aceasta procedura nu se ofera garantie . In timpul condusului din cauza gropilor sau diferentelor de nivel, varoseria masinii se poate torsiona iar parbrizul reparat se poate sparge

Reparatie Parbriz Ciobit, Crapat, Fisurat Bucuresti

PRET: 99 ron ( ciobitura sau fisura pana in 5 cm )

Preturile afisate nu includ TVA

 • Servicii Premium
  Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata pentru a oferii o calitate ridicata a lucrarilor
 • Personal cu Experienta
  Personalul nostru are o experienta de peste 10 ani atat in montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite
 • Informatii
  Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.
 • Servicii Rapide
  Lucram doar pe baza de programare iar fiecare masina in parte beneficiaza de un anumit timp pentru ca rezultatul sa fie ireprosabil.
Protectie Premium pentru farurile tale

Folie Transparenta Faruri

 • Perfect Transparenta
  Folia este transparenta si nu afecteaza lumina
 • Protejeaza
  Protejeaza de pietricele, zgarieturi si previne matuirea
 • Rezistenta
  Oferim garantie intre 3 si 5 ani
Programeaza-te acum
go top