Folie Faruri

Foliile se pot aplica chiar si pe faruri ce nu dispun de proprietati functionale desavarsite Din cauza lipsei fondurilor, a neglijentei sau a altor argumente, foarte multe persoane identifica la nivelul autoturismului faruri, a caror eficienta este scazuta, sau structura de compozitie este afectata, motiv pentru care aplicarea foliei auto nu va fi un argument initial.
In acest caz, dorim sa va spunem ca pe langa serviciul de baza care ne recomanda, puteti aplica si o operatiune de polishare, situatie in care puteti indeparta orice crestaturi de pe suprafata sa si ii puteti reda inapoi aspectul lucios. In continuare aplicarea unei folii auto, indiferent de tipul acesteia va poate ajuta sa obtineti o protectie optima, dar in egala masura si sa extindeti coeficientul de claritate al acestora, cu pana la 50%.
Acest lucru este de bun augur mai ales pe timp de noapte, acolo unde strabatarea unor sectoare de drum obscure poate fi problematica daca nu exista asemenea proprietati extinse.

Noi folosim o folie de protectie a farurilor marca LLumar care este din poliuretan transparent extrem de puternic, care protejeaza impotriva pietrelor, nisipului, molozului si substantelor chimice. Folia de protectie a farurilor contine inhibitori UV care ajuta la prevenirea matuirii si ingalbenirii lentilelor din acrilic datorate expunerii la soare. Dupa cum e de stiut razale UV decoloreaza sau distrug aproape tot. Folia pentru faruri ajuta de asemenea, sa mentina luminozitatea originala pentru maximum de vizibilitate noaptea. O folie faruri face ca farurile si proiectorele masinii dvs sa arate ca noi pentru toata durata de viata a masinii.

Dupa cum se stie razele UV ingalbenesc suprafata exterioara a farurilor, solutiile caustice de la spalatoriile auto le matuiesc in timp, si sa nu uitam ca atunci cand rulam cu viteza, sar pietricele si alte resturi de pe sosele, farurile fiind cele mai predispuse. FxAuto poate reda stralucirea farurilor daca deja sunt matuite, dar cel mai important lucru este ca le putem si proteja pe viitor pentru ca acestea sa ramana noi pentru totdeauna cu foliile de protectie faruri de la LLumar.

O folie faruri ppf are 150 de microni grosime si este foarte elastica, acest lucru face sa amortizeze orice soc, sau pietricele ce pot sari de la masinile din fata ce merg cu viteza.

Farurile acrilice azi sunt foarte scumpe. Costurile de inlocuire sunt, de obicei, o surpriza foarte neplacuta. Adaugarea de folie de protectie pe faruri si proiectoare va poate face sa economisiti o multime de bani in ceea ce priveste costurile de inlocuire si taxele de reparatii.

In general, pentru farurile foarte afectate, se recomanda intai un polish faruri pentru a indeparta zgarierurile de pe far si ai reda luciul farului.

Folia de protectie a farurilor nu se ingalbeneste si nu se decoloreaza si ofera o mare rezistenta la daunele provocate farurilor. Folia de faruri a fost proiectata pentru o protectie optima, fiind practic invizibila odata aplicata pe vehicul.

Toate particulele, ca nisipul sau mai mari, pot matui farurile, reducandu-le claritatea cu mai mult de 50%. Acest lucru in mod cert va pune siguranta in pericol. O calatorie pe orice sosea pe timp de iarna este tot ce trebuie pentru a va face sa fiti de acord ca masina dvs are neoie de folie de protectie faruri.

Folia de faruri care constituie cea mai buna protectie a fost testata la temperaturi de pana la -40ºC, cu nicio deteriorare a foliei de faruri sau a adezivului.

Pentru cei care doresc si o folie pentru protectie si ceva pentru design mai special le recomandam o folie faruri cameleon.

 

Preturi
Folie Faruri Standard – garantie 2 ani100 ron(ambele)
Folie Faruri Premium PPF A++ ( garantie 2 ani )250 ron 300 ron (ambele)

*** Despre Folia din gama Premium. Aceasta este mult mai elastica,rezisat in timp mult mai bine, este foarte foarte clara si transparenta, iar o calitate definitorie a acesteia este efectul de autoregenerare cu ajutorul caruia zgarieturile superficiale dispar in in urma contactului cu o sursa de caldura.