Design - Protectie - Confort

Folie Solara Transparenta Parbriz

Aplicam o folie transparenta pe parbrizul masinii ce permite reducerea caldurii cu 88% si respinge 99% razele UV. Temperatura ridicată din autoturism cauzează oboseală, timpi de reacţie mai mari şi lipsa capacităţii de concentrare ceea ce poate provoca accidente. Aplicarea folie auto parbriz moderează temperatura din habitaclu, asigurând o călătorie mai sigură.

Parbrizul avand cea mai mare suprafata vitrata a masinii, intra si cea mai mare cantitate de caldura si radiatii daunatoare sanatatii.

Deoarece cu ajutorul foliei auto putem reduce temperatura din interior, putem deasemenea reduce sarcina sistemului de aer condiţionat la maşinile care dispun de acest sistem. Implicit rezultă o economisire de carburant, deoarece răcirea nu va necesita un consum la fel de mare de energie ca şi la maşinile care nu sunt dotate cu folii solare auto.

Energia solară care pătrunde în habitaclu nu cauzează doar supraîncălzire şi lumină orbitoare, dar aduce şi raze UV a căror efecte dăunătoare sunt cunoscute în special datorită avertizărilor pe timp de vară.

Folia LLumar din gama AIR 80 se monteaza pe interiorul parbrizului avand doar protectie solara, si nu poate proteja parbrizul de ciupituri facute de pietricele pe exterior. Folia pe parbriz nu este autorizata chiar daca este foarte transparenta si se monteaza doar pe raspunderea dvs.

Montaj Folie Auto Parbriz

Folie Solara Transparenta Parbriz – AIR 80 LLumar:

– 550 ron – Autoturisme
– 850 ron – Transporter & Dube

12 ani Garantie 

Preturile afisate nu includ TVA

 • Servicii Premium
  Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata pentru a oferii o calitate ridicata a lucrarilor
 • Personal cu Experienta
  Personalul nostru are o experienta de peste 10 ani atat in montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite
 • Informatii
  Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.
 • Servicii Rapide
  Lucram doar pe baza de programare iar fiecare masina in parte beneficiaza de un anumit timp pentru ca rezultatul sa fie ireprosabil.
Protectie Premium pentru farurile tale

Folie Transparenta Faruri

 • Perfect Transparenta
  Folia este transparenta si nu afecteaza lumina
 • Protejeaza
  Protejeaza de pietricele, zgarieturi si previne matuirea
 • Rezistenta
  Oferim garantie intre 3 si 5 ani
Programeaza-te acum
go top