Folie Auto LLumar

folie auto

Folie auto Llumar din sectorul 3 autorizata RAR, a fost creata pentru a îti oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald în masina ta. Un alt avantaj al foliilor auto LLumar îl constituie protectia împotriva cioburilor, în cazul nefericit al unui accident rutier.

In momentul de fata, avem atelier de folie auto in sectorul 3, din Bucuresti, pe Calea Calarasi nr 73, dar facem eforturi mari pentru a deschide un atelier si in sectorul 1, sectorul 2, sectorul 4, sectorul 5 si sectorul 6, pentru a fi mai aproape de clientii nostri.

Foliile aplicate de catre FXAUTO sunt marca LLumar (made în SUA) având o garantie si calitate sporita fata de alte branduri existente în piata din România. Folia auto cât si folia de cladiri au fost create pentru a îti oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald. Nu crezi ca merita familia ta tot confortul atunci când ei calatoresc cu tine în masina?

Procesul de montare a foliei, este facut într-un cadru curat, într-un atelier avizat si autorizat de RAR.

Folia auto este una dintre cele mai performante solutii de protectie atunci când soarele patrunde prin geamurile masinii noastre. Oferta de folie auto de la cel mai mare producator de folii auto din lume, brand-ul LLumar, în România, este foarte diversificata. Acest gigant de folie auto a fabricat folii auto pentru toate buzunarele, dar mai ales pentru a putea satisface toate cerintele pietei din Europa.

preturi folie auto

 

 

* Important *

In cazul in care ai deja aplicata pe masina, o folie de proasta calitate, si doresti schimbarea ei la noi in atelier, taxa de curatare a geamurilor de folie si lipici este de 25 ron/geamul si 50 ron/luneta,( dureaza aprox. 40 de min ) doar daca alegi sa aplici folie din gama AT Classic.
In caz ca alegeti sa aplicati folie din gama ATR Confort sau LATI Premium, demontarea foliei vechi este GRATUIT.

  • Folie Auto LLumar AT Llumar gama AT Classic contine folii cu transparenta de 7%, 15%, 38%, 53%, in general se aplica pentru frumusetea masinii ( „geamuri fumurii” ), nu are protectie solara si beneficiaza de o garantie de 5 ani + autorizatie RAR
  • Folie Auto LLumar ATR Llumar gama ATR Comfort – protejeaza solar 60% si UV 80%, contine folii cu transparenta de 5%, 15%, 21% 38%, 55% si beneficiaza de o garantie de 10 ani + autorizatie RAR
  • Folie Auto LATI Llumar gama LATI Premium – aceasta folie ofera protectie solara 88% si blocheaza UV-ul 100%, contine folii cu transparenta de 5%, 18%, 38% 55% si beneficiaza de o garantie de 12 ani + autorizatie RAR
  • Folie Auto AIR 80 Llumar gama AIR BLUE 80 transparenta 73% si 78% recomandat pentru geamurile din fata si parbriz. Aceasta folie ofera protectie solara 88% si blocheaza UV-ul 100%, contine foita de ceramica si beneficiaza de o garantie de 12 ani.