Folie Auto LLumar

folie auto

folie auto

Folie auto Llumar din sectorul 3 autorizata RAR, a fost creata pentru a îti oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald în masina ta. Un alt avantaj al foliilor auto LLumar îl constituie protectia împotriva cioburilor, în cazul nefericit al unui accident rutier.

In momentul de fata, avem atelier de folie auto in sectorul 3, din Bucuresti, pe Calea Calarasi nr 73, dar facem eforturi mari pentru a deschide un atelier si in sectorul 1, sectorul 2, sectorul 4, sectorul 5 si sectorul 6, pentru a fi mai aproape de clientii nostri.

Foliile aplicate de catre FXAUTO sunt marca LLumar (made în SUA) având o garantie si calitate sporita fata de alte branduri existente în piata din România. Folia auto cât si folia de cladiri au fost create pentru a îti oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald. Nu crezi ca merita familia ta tot confortul atunci când ei calatoresc cu tine în masina?

Procesul de montare a foliei, este facut într-un cadru curat, într-un atelier avizat si autorizat de RAR.

Folia auto este una dintre cele mai performante solutii de protectie atunci când soarele patrunde prin geamurile masinii noastre. Oferta de folie auto de la cel mai mare producator de folii auto din lume, brand-ul LLumar, în România, este foarte diversificata. Acest gigant de folie auto a fabricat folii auto pentru toate buzunarele, dar mai ales pentru a putea satisface toate cerintele pietei din Europa.

PRETURI PROMOTIONALE in PERIOADA DE TOAMNA 2017 (in limita stocului disponibil)

preturi folie auto

 

(Ne rezervam dreptul de a modifica pretul in functie de complexitatea lucrarii. Pretul este valabil pentru geamurile spate si luneta, include autorizatia R.A.R. Folie si Manopera.)
* Important *

  • – In cazul in care ai deja aplicata pe masina, o folie de proasta calitate, si doresti schimbarea ei la noi in atelier, taxa de curatare a geamurilor de folie si lipici este de 25 ron/geamul si 50 ron/luneta,( dureaza aprox. 40 de min ) doar daca alegi sa aplici folie din gama AT Classic.
    In caz ca alegeti sa aplicati folie din gama ATR Confort sau LATI Premium, demontarea foliei vechi este GRATUIT.

 

Despre Folia Auto LLumar

Folie Auto LLumar AT LLumar gama AT CLASSIC AT GR SR HPR

  • – Contine folii cu transparenta de 7%, 15%, 38%, 53%, in general se aplica pentru infrumusetarea masinii ( “geamuri fumurii” ), nu are protectie solara, metoda de fabricare este colorarea in masa si beneficiaza de o garantie de 5 ani ( montaj si decolorare) + autorizatie RAR

 

Folie Auto LLumar ATR LLumar gama ATR CONFORT  ATR CH SR HPR

  • – Gama Comfort este folia superioara de la LLumar avand protectie solara medie si se recomanda persoanelor ce doresc un comfort termic. Contine folii cu transparenta de 05%, 15%, 21%, 38%, 53% . Folia are o grosime de 43 microni si este fabricata prin tehnologia de Laminare. Fata de folia standard are un start metalic in plus in compozitia sa. Stratul metalic are rolul de a imbunatati performatele foliei. Garantia pentru aceasta folie este de 10 ani ( montaj si decolorare) + autorizatie RAR

 

Folie Auto LATI LLumar gama LATI AVANTGARDE PREMIUM  LATI LS SR HPR

  • – Gama LATI Premium sau Ceramic asa cum o stiu o parte din clienti este ultima creatie de la LLumar.Contine folii cu transparenta de 05%, 18%, 38%, 53% . Ea combina materiale ceramice de ultima generatie. Este un produs premium, dedicat clientilor foarte exigenti in privinta calitatii si performantei foliilor auto. Foliile din gama LATI Avantgarde Premium detin suprematia la nivel mondial atat din punct de vedere al protectiei solare cat si a materialelor folosite. Metoda de fabricare este Laminarea cu particule Nano-Ceramice si are cea mai ridicata protectie solara dintre toate foliile oferite de LLumar si si beneficiaza de o garantie reala de 12 ani ( montaj si decolorare) + autorizatie RAR.

 

Folie Auto AIR 80 LLumar gama AIR BLUE 80,  AIR 80 BL SR HPR transparenta 73% si 78%

  • – Recomandat pentru geamurile din fata si parbriz. Aceasta folie ofera protectie foarte foarte ridicata, chiar daca folia este foarte transparenta si are doar o mica tenta de culoare, face parte din seria Premium de la LLumar si are aproximativ acelasi procedeu de fabricare ca si gama LATI PREMIUM, Pentru geamuri fata se ofera autorziatie in limita a 70% (masuratorile trebuiesc facute inainte de aplicarea foliei cu un aparat special) iar pentru parbriz nu se ofera autorizatie si cine aplica, aplica pe raspunderea lui. Aceasta serile de folie are o garantie reala de 12 ani.