Folie Auto LLumar

folie auto

Alternative de folie pentru orice specificatii de clima

 

– Deseori pe timp de vara, temperaturile de la nivelul solului pot ajunge pana la 45-50 grade, in timp ce pe timp de iarna acestea pot scadea pana in jurul valorii de minus 5 sau 10 grade in diferite zone geografice, motiv pentru care capitolul rezistenta ar putea sa va intereseze in acest caz. Fiind facute dintr-un material precum poliuretanul, ce se poate deosebi prin robustetea sa, dar si in urma unor teste in medii de lucru dificile, s-a putut constata ca folia auto promovata de Llumar este o dovada vie a longevitatii pe orice model de vehicul este montata, chiar si acelea care sunt folosite la foc automat, chiar si 24/24 ore.  Operatiune supusa sub termenii rapiditatii si eficientei
– Poate ca va ganditi ca un astfel de artificiu tehnic necesita ore in sir sau zile pentru a putea fi implementat, insa lucrurile nu stau deloc asa.
Fara sa fie nevoie sa demontam fetele de usi sau alte parti de caroserie ale masinii, ne bazam in exclusivitate pe experienta personalului uman avut, dar si pe calitatea echipamentelor de lucru sau a produselor avute in stoc.
folie auto

Folie auto Llumar din sectorul 3 si sectorul 2 autorizata RAR, a fost creata pentru a îti oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald în masina ta. Un alt avantaj al foliilor auto LLumar îl constituie protectia împotriva cioburilor, în cazul nefericit al unui accident rutier.

– In momentul de fata, avem atelier de folie auto in sectorul 3, din Bucuresti, pe Calea Calarasi nr 73, dar si in Sectorul 2 pe Sos Fundeni nr 92 si facem eforturi mari pentru a deschide un atelier si in sectorul 1,  sectorul 4, sectorul 5 si sectorul 6, pentru a fi mai aproape de clientii nostri.

– Foliile aplicate de catre FXAUTO sunt marca LLumar (made în SUA) având o garantie si calitate sporita fata de alte branduri existente în piata din România. Folia auto cât si folia de cladiri au fost create pentru a îti oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald. Nu crezi ca merita familia ta tot confortul atunci când ei calatoresc cu tine în masina?

– Procesul de montare a foliei, este facut într-un cadru curat, într-un atelier avizat si autorizat de RAR.

– Folia auto este una dintre cele mai performante solutii de protectie atunci când soarele patrunde prin geamurile masinii noastre. Oferta de folie auto de la cel mai mare producator de folii auto din lume, brand-ul LLumar, în România, este foarte diversificata. Acest gigant de folie auto a fabricat folii auto pentru toate buzunarele, dar mai ales pentru a putea satisface toate cerintele pietei din Europa.

preturi folie auto

*Pretuile au fost actualizate in 1 Decembrie 2018

(Ne rezervam dreptul de a modifica pretul in functie de complexitatea lucrarii. Pretul este valabil pentru geamurile spate si luneta, include autorizatia R.A.R. Folie si Manopera.)
* Important *

  • Nu demontam nimic de pe masina clientului, in timpul procesului de aplicare a foliilor.
  • – In cazul in care ai deja aplicata pe masina, o folie de proasta calitate, si doresti schimbarea ei la noi in atelier, taxa de curatare a geamurilor de folie si lipici este de 50 ron/geamul si 75 ron/luneta,( dureaza aprox. 40 de min ) doar daca alegi sa aplici folie din gama AT Classic.
    In caz ca alegeti sa aplicati folie din gama ATR Confort sau LATI Premium, demontarea foliei vechi este GRATUIT in limita a 1 ora manopera pentru demontare folie veche !

 

Despre Folia Auto LLumar

Folie Auto LLumar AT LLumar gama AT CLASSIC AT GR SR HPR

  • – Contine folii cu transparenta de 7%, 15%, 38%, 53%, in general se aplica pentru infrumusetarea masinii ( “geamuri fumurii” ), nu are protectie solara, metoda de fabricare este colorarea in masa si beneficiaza de o garantie de 5 ani ( montaj si decolorare) + autorizatie RAR

 

Folie Auto LLumar ATR LLumar gama ATR COMFORT  ATR CH SR HPR

  • – Gama Comfort este folia superioara de la LLumar avand protectie solara medie si se recomanda persoanelor ce doresc un comfort termic. Contine folii cu transparenta de 05%, 15%, 21%, 38%, 53% . Folia are o grosime de 43 microni si este fabricata prin tehnologia de Laminare. Fata de folia standard are un start metalic in plus in compozitia sa. Stratul metalic are rolul de a imbunatati performatele foliei. Garantia pentru aceasta folie este de 10 ani ( montaj si decolorare) + autorizatie RAR

 

Folie Auto LATI LLumar gama LATI AVANTGARDE PREMIUM  LATI LS SR HPR

  • – Gama LATI Premium sau Ceramic asa cum o stiu o parte din clienti este ultima creatie de la LLumar.Contine folii cu transparenta de 05%, 18%, 38%, 53% . Ea combina materiale ceramice de ultima generatie. Este un produs premium, dedicat clientilor foarte exigenti in privinta calitatii si performantei foliilor auto. Foliile din gama LATI Avantgarde Premium detin suprematia la nivel mondial atat din punct de vedere al protectiei solare cat si a materialelor folosite. Metoda de fabricare este Laminarea cu particule Nano-Ceramice si are cea mai ridicata protectie solara dintre toate foliile oferite de LLumar si si beneficiaza de o garantie reala de 12 ani ( montaj si decolorare) + autorizatie RAR.

 

Folie Auto AIR 80 LLumar gama AIR 80,  AIR 90 BL SR HPR transparenta 78% si 90%

  • – Recomandat pentru geamurile din fata si parbriz. Aceasta folie ofera protectie foarte foarte ridicata, chiar daca folia este foarte transparenta si are doar o mica tenta de culoare, face parte din seria Premium de la LLumar si are aproximativ acelasi procedeu de fabricare ca si gama LATI PREMIUM, Pentru geamuri fata se ofera autorziatie in limita a 70% (masuratorile trebuiesc facute inainte de aplicarea foliei cu un aparat special) iar pentru parbriz nu se ofera autorizatie si cine aplica, aplica pe raspunderea lui. Aceasta serie de folie are o garantie reala de 12 ani.

gama air blue llumar

Folii auto pregatite sa sustina activitatea obiectivelor de lux

 

– Daca detineti un parc de inchirieri auto la nivel national si aveti inmatriculate cateva limuzine si doriti sa le infrumusetati aspectul pentru a spori imaginea de prezentarea a acestora, noi va punem la dispozitie folii auto omologate si pentru aceasta categorie, un serviciu cu care nu foarte multe service-uri se pot lauda, mai ales cand vine vorba de raportul calitate-pret.
   Categoria Premium prezinta calitati desavarsite
– Ultimile inovatii Llumar mai ales cand vine vorba de Gama Premium, aduce in discutie insertia materialelor ceramice pentru a spori raportul de protectie impotriva razelor UV, pentru a aduce un plus de rezistenta, confort termic dar in egala masura si discretie mai ales pentru persoanele exigente, care doresc cele mai bune rezultate. Preturi personalizate in functie de autoturismul tau sau de locul de montaj Fie ca doresti sa montezi folie auto la geamurile din spate, la nivelul lunetei, sau pe geamurile din fata noi iti stam la dispozitie cu un pachet promotional atractiv, supus reducerilor, indiferent ca detii un automobil de tip Berlin, Coupe, HatckBack, Jeep, SUV, sau autoutilitar. Daca pe diferite forumuri de specialitate ai identificat des in acest caz termenul de ”geamuri fumurii” trebuie sa stii ca acesta se datoreaza autentic coeficientului de transaprenta al foliilor auto, care variaza in jurul valorilor de 7-53%. Pozele noastre iti pot edifica rezultatele de impact obtinute Fie ca iti place clasa de masini GTR, fie vrei sa iti pregatesti vehiculul pentru activitati off-road, sporturi extreme precum cursele de masini sau driftingul, pasiunea oamenilor nostrii in executarea acestor lucrari nu lasa loc de interpretari, acest lucru fiind vizibil de observat in pictorialele pe care le poti gasi la nivelul site-ului nostru.
– Dorim sa aducem un grad de satisfactie ridicat tuturor persoanelor care se incred in noi, dar in egala masura consideram ca o astfel de investitie concureaza atat cu factorul timp, cat si cu factorul estetica, pentru a imbuntati imaginea generala de prezentare a unui autoturism.
– La cerere pot fi executate si alte operatiuni derivate indiferent de problemele avute Service-ul nostru este specializat si in efectuarea de alte interventii de tip auto, inafara celui cel de aplicare a foliilor, iar in acest caz se pot distinge cel de polishare al farurilor, de inscriptionare a oglinzilor, de incarcare cu freon auto, diagnosticare a sistemului clima si nu in ultimul rand de reparatie a parbrizelor. De asemenea am conceput o categorie speciala, destinata tuturor pasionatilor de automobile, astfel incat sa gaseasca cele mai bune alternative de schimbare si imbunatatire ale propriului autoturism, apeland atat la imaginatie, dar in egala masura si la specificatiile tehnice de ultima ora.

Dorim sa ne extindem in continuare si sa oferim clientilor nostri in viitor si alte servicii la fel de importante pentru a acoperi orice tip de nevoie sau problema aparuta frecvent la nivelul tuturor vehiculelor.

– Alternative de plata adaptate tuturor mijloacelor Sunteti o persoana adepta stilului clasic si doriti sa efectuati o plata cash, sau prin intermediul cardului cu senzori sau a celui cu pin sau sunteti o persoana ce se bazeaza exclusiv pe schimburile informatice? Daca este asa atunci trebuie sa facem referire la portofele virtuale precum Bitcoin, Etherum sau alte alternative existente in zilele noastre, dar chiar si asa noi nu vom fi surprinsi de rapiditatea evolutiei, fiind deschisi si acestor variante de plata!