Design - Protectie - Confort

Aplicare Protectie Nano Ceramica

Ceramica Protectie Caroserie Auto

Protectia ceramică este un hibrid de siliciu / polimer și este proiectată pentru a proteja suprafețele vopsite, optim și permanent. Aplicarea presupune un volum de muncă ridicat pentru ca se aplica pe portiuni mici.

Protectia ceramica formeaza o structura moleculara sub forma unui strat dur foarte subtire, anti-adeziv si oferă protecție de 3 ani sau 30.000 km daca este ingrijita corespunzator

Particulele de înaltă performanță se combină chimic cu suprafața și se fixează pe intreaga suprafata a vopselei. Dupa intarire, stratul nou creat ofera un luciu desavarsit. Acest mod foarte simplu de optimizare a suprafeței, protejează vopseaua împotriva deteriorarii si degradarii premature. Cateva exemple care pot deteriora vopseaua, sunt: sarea, oxidarea, acizii sau insectele.

Protectia ceramica ofera o rezistenta la zgarieturi (cu 60-80%) mai mare decat lacul vopselei. În special, noile vopsele solubile în apa si ecologice, sunt foarte moi în compoziția lor. Chiar dacă spălați mașina manual, după o anumită perioadă de timp, se dezvoltă semne corespunzătoare de uzură. Cu protectia ceramică , acestea sunt minimizate sau chiar împiedicate.

Protectia ceramica previne degradarea chimica si este rezistenta la solutiile acide sau alcaline cu un pH intre 3 si 12.

Polish Profesional Caroserie

Aplicare Nano Ceramica Caroserie Masina Noua

– Preț: 1400 lei Clasa Mica/Medie
– Preț: 1600 lei Clasa Mare/SuperCar/MinSuv

Durata Procedura: 1-2 zile

Garantie 2 ani cu mentenanta la 6 luni.

                  *Chiar daca masina este noua, recomandam un pachet de Corectie de Lac (700 lei) inainte de aplicarea protectiei nano ceramice.

Protectie Ceramica Interior Piele

Gyeon550 ron
(durabilitate : 3 pana la 10 luni)

CQuartz850 ron
(durabilitate : 1 pana la 2 ani)

Protectie Ceramica Jante

Gtechniq – 500 ron 
CQuartz – 600 ron

Preturile afisate nu includ TVA

 • Servicii Premium
  Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata pentru a oferii o calitate ridicata a lucrarilor
 • Personal cu Experienta
  Personalul nostru are o experienta de peste 10 ani atat in montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite
 • Informatii
  Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.
 • Servicii Rapide
  Lucram doar pe baza de programare iar fiecare masina in parte beneficiaza de un anumit timp pentru ca rezultatul sa fie ireprosabil.
Protectie Premium pentru farurile tale

Folie Transparenta Faruri

 • Perfect Transparenta
  Folia este transparenta si nu afecteaza lumina
 • Protejeaza
  Protejeaza de pietricele, zgarieturi si previne matuirea
 • Rezistenta
  Oferim garantie intre 3 si 5 ani
Programeaza-te acum
go top