Design - Protectie - Confort

Folie Protectie Caroserie Transparenta

– Prima zgarietura doare cel mai mult !
Foliile transparente de protectie pentru caroseria masinii dumneavoastra, sunt recomandate pentru protejarea vopselei masinii de scouri mecanice mici, urme de insecte, excrementele pasarilor si ofera masinii o stralucire sporita.

Gamele Premium au proprietatea de regenerare in contact cu o sursa de caldura (feon, apa fierbinte) in cazul zgarieturilor superficiale cauzate de criblura, pietris sau alte actiuni mecanice. Inainte de aplicarea foliei se decontamineaza toata caroseria iar pe zonele cu sigle, inscriptii etc. se decupeaza pe plotter dupa sabloane proprii. Astfel se evita folosirea pe masina a cutterului.

– Seria Standard PPF S este o folie adeziva din PVC, polimerica, transparenta lucioasa, cu grosimea de 125 microni si o protectie medie la UV. Durata de viata a foliei data de producator este de 5 ani. Pentru care face parte din gama standard si are la baza materiale PVC, luciul acestei folii nu este foarte mare si pot fi diferenta de luciu intre zonele unde este aplicata folia si zonele unde nu este aplicata folia

– Seria Platinum PPF (self healing)  este o folie adeziva poliuretana de inalta calitate, construita din TPU si are o grosime de 155 microni. Se regenereaza automat in timp, iar zgarieturile mici dispar cand se aplica caldura pe suprafata.
Seria Premium rezistenta la pietricele, la contaminare, si la ingalbenire timp de 9 ani. Finisajul sau lucios o face invizibila chiar si pe autovehiculele noi.

Seria VALOR – este ultima tehnologie in materie de folie aparatura pe piata in 2022. Seria VALOR imbina cu succes intr-un singur produs, caracteristicile folie PPF cu cele ale unui strat nano-ceramic. Mai mult de atat propietarile de regenerare si suprafata hidrofoba sunt imbunatatite cea ce face ca masina ta sa fie protejata mult mai bine iar curatarea ei sa fie mult mai usoara.

Montaj Folie de Protectie Transparenta Caroserie

Clasa Mica

Exemple: BMW Seria 1-2, Mercedes A class, Mini Cooper, Audi A1-A3, VW Golf 5-7, Seat Leon etc

LLumar Standard – 10.500 ron
LLumar Platinum – 14.500 ron
LLumar VALOR – 18.500 ron

Clasa Medie

Exemple: Audi A4, A5, A6, BMW Seria 3,5, Mercedes Clasa B,C, Opel Insignia, Skoda Octavia, Mazda 3,5, VW Jetta, VW Passat, + break-uri

LLumar Standard – 11.500 ron
LLumar Platinum – 17.500 ron
LLumar VALOR – 19.500 ron

Clasa Mare & SUV

Exemple: Audi A8, BMW Seria 7, Mercedes Clasa E,S, VW Phaetom, BMW Seria 5GT + Audi Q5, Q7, BMW x4, x5, x6, Range Rover, Nissan Pathfinder,Lamborgini,Ferrari, Porsche Taycan, & SuperCars.

LLumar Standard – 14.000 ron
LLumar Platinum – 19.000 ron
LLumar VALOR – 21.000 ron

*** Pentru a proteja folia de excrementele pasarilor sau a solutiilor prost diluate la spalatoriile auto, va recomandam sa aplicati un strat ceramic protector, special creat pentru folia PPF. Pret: 1000 lei.

Atentie Preturile pot suferi modificari in functie de suprafata si complexitate.

Pachet LLumar Standard: Partea Frontala: Bara fata/Capota/Aripi/Oglinzi – de la 5500 ron in functie de dimesiuni

Seria Platinum  si  VALOR sunt folii Luxury de generatie noua care au Self Healing si Efect Hidrofob si 155microni grosime.

FxAuto este Partener PREMIUM LLumar acreditat pentru motajul foliei pe caroserie si suntem prezenti pe site-ul official LLumar Romania.

 • Servicii Premium
  Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata pentru a oferii o calitate ridicata a lucrarilor
 • Personal cu Experienta
  Personalul nostru are o experienta de peste 10 ani atat in montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite
 • Informatii
  Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.
 • Servicii Rapide
  Lucram doar pe baza de programare iar fiecare masina in parte beneficiaza de un anumit timp pentru ca rezultatul sa fie ireprosabil.
Protectie Premium pentru farurile tale

Folie Transparenta Faruri

 • Perfect Transparenta
  Folia este transparenta si nu afecteaza lumina
 • Protejeaza
  Protejeaza de pietricele, zgarieturi si previne matuirea
 • Rezistenta
  Oferim garantie intre 3 si 5 ani
Programeaza-te acum
go top