Design - Protectie - Confort

Folie Protectie Parbriz

Cu totii cunoastem sentimentul ingrozitor ce poate fi simtit cand o piatra iti loveste parbrizul. Elimina acum stresul si costurile unui parbriz nou, foloseste ExoShield.

In momentul de fata exista putine variante de folie de protectie pentru parbriz, dar din pacate marea majoritate nu isi fac treaba si dupa o perioada de timp se zgarie din cauza stergatoarelor dar noi suntem mândri să oferim clienților noștri cea mai bună folie de protecție a parbrizului de pe piață. ExoShield este o folie subțire și invizibila pe care o instalăm pe exteriorul parbrizului pentru a reduce de 6 ori riscul de deteriorare cauzat de pietre sau alte elemente de pe sosea. Condusul poate suficient de stresant – ramai linistit știind că vehiculul tău este protejat de cel mai bun produs de pe piata cand vine vorba de protectia parbrizului tau!

Garantia pentru folie si montaj este de 1 an de zile

Montaj Folie Auto Parbriz

1. ExoShield by LLumar – Montaj folie Protectie Parbriz

1799 ron de la 2100 ron

*Preturile afisate mai sus, sunt doar pentru autoturisme in limita a 2m de material.

Preturile afisate nu includ TVA

 • Servicii Premium
  Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata pentru a oferii o calitate ridicata a lucrarilor
 • Personal cu Experienta
  Personalul nostru are o experienta de peste 10 ani atat in montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite
 • Informatii
  Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.
 • Servicii Rapide
  Lucram doar pe baza de programare iar fiecare masina in parte beneficiaza de un anumit timp pentru ca rezultatul sa fie ireprosabil.
Protectie Premium pentru farurile tale

Folie Transparenta Faruri

 • Perfect Transparenta
  Folia este transparenta si nu afecteaza lumina
 • Protejeaza
  Protejeaza de pietricele, zgarieturi si previne matuirea
 • Rezistenta
  Oferim garantie intre 3 si 5 ani
Programeaza-te acum
go top