Inlocuire Parbriz

Cere Acum o oferta de pret !!!
* Montajul se poate realiza doar in locatia din Sectorul 2 – Sos Fundeni 53

Alege una sau mai multe variante
incarca o poza cu parbrizul tau actual pentru a putea identifica mai rapid modelul de parbriz. Poza trebuie sa fie clara si sa se vada jumatatea de sus a parbrizului unde este amplasata oglinda.

folie auto

INLOCUIRE PARBRIZE SI GEAMURI AUTO IN SECTOR 2 , BUCURESTI.

La FxAuto va oferim servicii de inlocuire parbrize la preturi avantajoase. Parbrizul masinii dumneavostra este crapat sau prezinta semne de uzura si zgarieturi?

Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii rapide de inlocuire parbrize auto,  respectand toate normele de siguranta.

Inlocuirea parbrizului este o arta ce poate fi dobandita prin experienta si practica indelungata. Tehnicienii nostri utilizeaza cele mai bune consumabile si unelte profesionale la montajul parbrizului dvs pentru a asigura o calitate deosebita lucrarii cat si o etanseizare deosebita pe caroseria masinii.

CARE ESTE DURATA DE INLOCUIRE A UNUI PARBRIZ?

In functie de modelul masinii dvs, parbrizul se poate inlocui / monta cu ajutorul chederului sau prin procesul de lipire.

Inlocuirea unui parbriz ce necesita montajul chederului se realizeaza intr-un timp foarte scurt, iar autoturismul poate pleca la drum imediat ce a iesit din service-ul auto, acest procedeu neavand nevoie de utilizarea adezivilor.

La inlocuirea parbrizului prin procesul de lipire, durata de inlocuire este determinata de urmatoarele operatiuni: demontari ale elementelor de tapiterie, ornamente si chedere, stergatoare, grile, oglinda interioara si senzori cat si de procesul de taiere a parbrizului vechi.

Pentru montajul parbrizului se executa urmatoarele operatiuni: pregatirea suprafetei pentru montaj, aplicarea solutiilor de degresare si adezivi si aplicarea geamului pe rama masinii.

Aceasta operatiune de montaj al parbrizului poate avea un termen de executie cuprins intre 60 – 90 minute, tinand cont de modelul masinii si complexitatea elementelor de demontat.

Dupa lipirea parbrizului, masina trebuie sa stea nemiscata cca. 60 minute, pentru a permite adezivului sa se usuce in conditii optime.

Call Now Button0371 78 70 80