Design - Protectie - Confort

Schimbare Parbriz Nou

INLOCUIRE PARBRIZE SI GEAMURI AUTO IN SECTOR 2 , BUCURESTI.

La FxAuto va oferim servicii de inlocuire parbrize la preturi avantajoase. Parbrizul masinii dumneavostra este crapat sau prezinta semne de uzura si zgarieturi?

Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii rapide de inlocuire parbrize auto,  respectand toate normele de siguranta.

Inlocuirea parbrizului este o arta ce poate fi dobandita prin experienta si practica indelungata. Tehnicienii nostri utilizeaza cele mai bune consumabile si unelte profesionale la montajul parbrizului dvs pentru a asigura o calitate deosebita lucrarii cat si o etanseizare deosebita pe caroseria masinii.

CARE ESTE DURATA DE INLOCUIRE A UNUI PARBRIZ?

In functie de modelul masinii dvs, parbrizul se poate inlocui / monta cu ajutorul chederului sau prin procesul de lipire.

Inlocuirea unui parbriz ce necesita montajul chederului se realizeaza intr-un timp foarte scurt, iar autoturismul poate pleca la drum imediat ce a iesit din service-ul auto, acest procedeu neavand nevoie de utilizarea adezivilor.

La inlocuirea parbrizului prin procesul de lipire, durata de inlocuire este determinata de urmatoarele operatiuni: demontari ale elementelor de tapiterie, ornamente si chedere, stergatoare, grile, oglinda interioara si senzori cat si de procesul de taiere a parbrizului vechi.

Pentru montajul parbrizului se executa urmatoarele operatiuni: pregatirea suprafetei pentru montaj, aplicarea solutiilor de degresare si adezivi si aplicarea geamului pe rama masinii.

Aceasta operatiune de montaj al parbrizului poate avea un termen de executie cuprins intre 60 – 90 minute, tinand cont de modelul masinii si complexitatea elementelor de demontat.

Dupa lipirea parbrizului, masina trebuie sa stea nemiscata cca. 60 minute, pentru a permite adezivului sa se usuce in conditii optime.

Schimbare Parbriz Nou

Preturile sunt intre 500 ron si 8000 ron in functie de masina si optiunile pe care le are masina ( seonzori ploaie,incalzire parbriz etc )

Avem produse aftermarket sau originale

 • Servicii Premium
  Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata pentru a oferii o calitate ridicata a lucrarilor
 • Personal cu Experienta
  Personalul nostru are o experienta de peste 10 ani atat in montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite
 • Informatii
  Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.
 • Servicii Rapide
  Lucram doar pe baza de programare iar fiecare masina in parte beneficiaza de un anumit timp pentru ca rezultatul sa fie ireprosabil.
Protectie Premium pentru farurile tale

Folie Transparenta Faruri

 • Perfect Transparenta
  Folia este transparenta si nu afecteaza lumina
 • Protejeaza
  Protejeaza de pietricele, zgarieturi si previne matuirea
 • Rezistenta
  Oferim garantie intre 3 si 5 ani
Programeaza-te acum
Email Contact


  go top