Inscriptionare oglinzi

Procedeul prin care se obtine sablare oglinzi auto/inscriptionare oglinzi auto si a geamurilor este DEFINITIV SI IREVERSIBIL.

Suprafata sticlei respective este efectiv topita si apoi este adaugat un strat alb semitransparent, acest proces chimic este definitiv neexistand la ora actula nici un procedeu chimic sau mecanic prin care sa se poate reface luciul oglinzi.

Nu va lasati intimidati de ideea ca oricum si aceste oglinzi inscriptionate sunt furate, aceasta ideea este indusa in mod intentionat de firmele care comercializeaza oglinzi auto, reprezentantele auto si chiar societatile de asigurari si chiar de hoti.

Motivul fiind foarte simplu, fiecare din partile enumerate mai sus au de castigat din furtul si apoi achizitionarea oglinzilor.

Serviciile de sablare oglinzi auto/inscriptionare oglinzi auto se executa pe loc, fara a fi necesara demontarea oglinzilor.

Sablare oglinzi auto/ Inscriptionare Oglinzi – o metoda foarte practica si foarte eleganta de a oprii “circuitul” de furat si cumparat oglinzi. Sablare oglinzi auto/inscriptionare oglinzi auto – nu a fost niciodata mai simplu si mai rapid decat acum, veniti la atelierul nostru pentru a scapa de stresul oglinzilor fara personalitate.

Preţuri
Inscripţionare oglinzi sticla 100 RON (SET)

DISPONIBIL DOAR IN LOCATIA DIN SECTORUL 3 Calea Calarasi nr 73

* Atentie * NU PERSONALIZAM OGLINZI DIN PLASTIC – DOAR CELE DIN STICLA.

 

Marcare oglinzi

Nu se demonteaza absolut nici o piesa de pe masina – La noi se pot sabla doar oglinzile de sticla, nu si cele din plastic. (pentru cele din plastic exista o alta procedura) – Procedeul este unul rapid iar timpul de executie este intre 5 minute si 15 minute si costa 100 RON

Sablare Oglinzi Auto

Se pot inscriptiona atat oglinzile cat si geamurile laterale si parbriz sau luneta. – Va contine numarul de inmatriculare sau seria de pe sasiu sau alt insemn particular, se poate inscriptiona orice tip de text.(nume, telefon, serie sasiu, logo, etc etc )

Personalizare Oglinzi

ATENTIE !!! inscriptionarea esta definitiva si nu poate fi curatata sau polishata. – Pretul pentru inscriptionarea unui set de oglinzi este de doar 100 lei. CALITATE PREMIUM ( cel mai mic pret in Bucuresti ) – Pentru mai multe operatiuni sau masini se poate face o reducere.

Gravare Oglinzi

Nu se demonteaza absolut nici o piesa de pe masina – Se pot sabla doar oglinzile de sticla, nu si cele din plastic. ( pentru cele din plastic exista o alta procedura ) – Procedeul este unul rapid iar timpul de executie este intre 5 minute si 15 minute.

Call Now Button0371 78 70 80