Igienizare Aer Conditionat Auto – Clima

igienizare aer conditionat auto

In munca noastra, suntem ghidati de dorinta de a va pune la dispozitie cele mai noi si performante tehnologii cu care sa va ingrijim complet masina. Igienizarea instalatiei de aer conditionat este realizata cu responsabilitatea si atentia la detalii cu care am obisnuit mii de clienti satisfacuti de-a lungul anilor.

Prin urmare, am decis sa achizitionam un aparat de ultima generatie, pentru a elimina mirosurile neplacute din interiorul masinii tale. Acest aparat premium, este conceput de o firma de top din industria auto avand sediul in Marea Britanie si foloseste un cartus care contine bacterii iar in contactul cu alte bacterii (care provoaca mirosul neplacut din masina dumneavoastra), descompune celulele din care se formeaza mirosul neplacut.

Este normal ca odata cu trecerea anilor habitaclul masinii sa “prinda” un miros destul de deranjant. Totusi folosirea odorizantelor nu este o solutie pe termen lung deoarece acestea nu elimina, ci doar adauga un miros suplimentar, mult mai puternic.

Luati-va adio de la mirosurile neplacute !

Efect 100% garantat pentru:
– Igienizarea instalatiei de climatizare din interiorul autoturismelor. – Distruge virușii și bacteriile.
– Oxidează compușii organici.
– Oxidează metale grele (fier și mangan), care să le permită să fie filtrate.
– Elimină mirosurile neplăcute din aer.
– Elimină mirosul de fum de ţigară și mirosul de foc și ars.
– Distruge agenţii patogeni: E-coli, Listeria…
– Distruge mucegaiul și sporii de mucegai.
– Eliminarea completa din interiorul autoturismelor a mirosurilor de animale.
– Procesul de curatare va DISTRUGE sursa de miros, nu o va acoperi!
– După igienizare  veți simți aer curat și proaspăt ca după o ploaie de primăvară.

Se recomanda aceasta procedura o data la 6 luni.

Durata de timp a igienizarii, este de 30 de minute, timp in care instalatia de climatizare trebuie sa functioneze pe recirculare.

DISPONIBIL DOAR IN LOCATIA DIN SECTORUL 2 Sos Fundeni nr 92

Pret
PRET – Igienizare instalatie clima99 ron motoare 2000 cmc

140 ron motoare 3000 cmc  

Foarte Important: A nu se confunda aceasta procedura, cu procedura prin ozonizare, de care cei mai multi clienti nu sunt multumiti de rezultat.

*** Pentru ca aceasta procedura sa dea randament 100% va recomandam ca in ziua igienizarii, sa schimbati filtrul de polen vechi, cu unul nou.

 

 

Cum functioneaza sistemul de climatizare?

Climatizarea este un sistem complex, cuprins dintr-un circuit de aer si dintr-un circuit inchis de agent refrigerant (bucla de climatizare). Obectivul acestui sistem este de a scoate caldura din aerului care intra in habitaclu (la trecerea prin evaporator). In consecinta, aceasta caldura este restituita in aerul exterior, sub capota motorului (la trecerea prin condensator).

Pentru realizarea acestui lucru, climatizarea utilizeaza in circuitul inchis, un principiu fizic simplu: Fluidul refrigerant (freonul) absoarbe caldura prin trecerea din starea lichida in starea gazoasa si elibereaza cadura la tecerea din starea gazoasa in starea lichida.
In circulatia in interiorul buclei de climatizare, fluidul refrigerant trece succesiv din stare gazoasa in stare lichida. Aceste schimbari de stare ale fluidului permit la nivelul circuitului de aer:

freon auto