Freon Auto

incarcare freon auto
FxAuto detine aparate profesionale care permit selectarea exacta a marcii si modelul autoturismului pentru care dorim sa facem operatiunea de verificare si incarcare cu freon, cantitatea de freon cat si de ulei necesara functionarii corecte a instalatiei, dar si identificarea eventualelor pierderi.

Pentru incarcare cu freon auto, este recomandat sa apelam la specialisti.

Operatiunea de incarcare cu freon se face doar dupa ce instalatia a fost testata cu aparatele profesionale, pe care le detinem( TEXA KONFORT 670 EVOLUTION -cel mai complex si complet aparat profesional de incarcare cu freon auto) de incarcare freon, care initial curata instalatia, o testeaza verificand eventuale scurgeri sau rasuflari de freon iar apoi se trece la faza de incarcare freon auto daca testele sunt bune.

 

Pret
Incarcare Freon + Testare Instalatie + Ulei Compresorde la 150 Ron(700g)

*** Cantitatea de freon difera de la  o masina la alta, in functie de producator. Ce depaseste de 700g se taxeaza cu 10 ron / 50g.
In Martie 2018 pretul freonului s-a triplat, asa ca am fost nevoiti sa marim preturile.

DISPONIBIL DOAR IN LOCATIA DIN SECTORUL 2 SOS FUNDENI NR 92

 

Cum functioneaza sistemul de climatizare?

Climatizarea este un sistem complex, cuprins dintr-un circuit de aer si dintr-un circuit inchis de agent refrigerant (bucla de climatizare). Obectivul acestui sistem este de a scoate caldura din aerului care intra in habitaclu (la trecerea prin evaporator). In consecinta, aceasta caldura este restituita in aerul exterior, sub capota motorului (la trecerea prin condensator).

Petru realizarea acestui lucru, climatizarea utilizeaza in circuitul inchis, un principiu fizic simplu: Fluidul refrigerant (freonul) absoarbe caldura prin trecerea din starea lichida in starea gazoasa si elibereaza cadura la tecerea din starea gazoasa in starea lichida.
In circulatia in interiorul buclei de climatizare, fluidul refrigerant trece succesiv din stare gazoasa in stare lichida. Aceste schimbari de stare ale fluidului permit la nivelul circuitului de aer:

freon auto

Suna Acum !