Folii Cladiri si Apartamente cu protectie solara, Antiefractie si Sablare

Avem toate tipurile de folie. Folie cladiri,folie mata,folie geam mata,folie termopan mata,folii mate,folie cladiri,folii cladiri,folii solare cladiri,folie geamuri ,folii geamuri cladiri ,folii cladiri pret,folii reflexive,folie reflexiva,folii solare reflexive,folie solara reflexiva,folie apartamente,folie geamuri cladire,folie birouri,folie antiefractie,folii cladiri bucuresti,folie cladiri bucuresti,pret

Din experienta, clientii ce apeleaza la noi au anumite asteptari de la aceste folii LLumar: unii vor sa-si protejeze familia in cazul unui accident nedorit, vor sa-si protejeze copii contra razelor UV, vor sa aiba protectie termica, vor intimitate, dar sa intre si lumina in casa. Noi incercam sa va informam cu privire la performanta si caracteristicile tehnice despre folii cladiri pentru a avea intr-adevar beneficiile dorite. Llumar inseamna o varietate de folii pentru cladiri.

FxAuto ofera garantie la orice folie aplicata pe geamuri cladiri. Foliile solare de exterior au garantie 3 ani iar o folie solara aplicata la interior are 7 ani garantie. Daca vreti sa aveti garantia unei folii de calitate si montaj profesional, va asteptam la FxAuto Bucuresti.

Folie Protectie Termica

 • Cum te ajuta folia cu protectie solara !!!
 • Vara scade temperatura din interior cu aproximativ 5°C si reflecta pana la 80% din radiatia solara, iarna creste izolatia termica a geamului cu 30%, astfel reduce costurile necesare incalzirii. Creste eficienta instalatiei de aer conditionat, reducand costurile de energie electrica.Foliile solare geamuri cladiri, pe langa siguranta, sunt dotate cu un strat de protectie impotriva razelor ultraviolete, care filtreaza 99,9% din razele daunatoare. O folie solara cladiri reduce lumina orbitoare cu pana la 87% , facand mai usor privitul la televizor sau lucrul pe computer.Craparea sau fisurarea geamului provocate de tensiunea termica, poate fi evitata prin alegerea profesionala a foliilor solare LLumar.Folii protectie solara cladiri: argintiu, auriu, bronz, cupru, albastru, gri, neutru; folii reflective (folie tip oglinda), metalizate, sputerizate, exterioare reflective.
Preţuri
1. Folie Reflexiva LLumar INTERIOR ( Oglinda ) / dim. 1.22x30M – 1.82x30M /de la 13 Euro/mp
2. Folie Reflexiva LLumar EXTERIOR ( Oglinda ) / dim. 1.22x30M – 1.82x30M /de la 21 Euro/mp

Folia reflexiva oglinda  vine pe 2 transparente. R20 mai inchisa si R35 mai deschisa.

Pretul pentru montaj este de 8 euro/mp+tva, iar cantitatea minima pentru care ne deplasam este de 10mp

 

Folii Decorative

 • Folie geam sablat
 • Folii decorative: dungi inguste (13 mm), dungi late (45 mm), patratele (45 x 45 mm), folii colorate (rosu, galben, albastru, verde). Ideale pentru amenajari interioare si compartimentari de spatii tip birouri, camere de hotel, restaurante sau in spatii comerciale. Reducand lumina suparatoare, foliile decorative geamuri pot reduce oboseala ochilor si imbunatati conditiile pentru functionarii din birouri si locatarii cladirilor.Folii decorative cladiri: alb mat, maro mat, argintiu mat, negru opac. Folii de protectie vizuala mate permit patrunderea luminii solare in mare parte, dar in acelasi timp reduc vizibilitatea privirilor indiscrete si nedorite in interior, astfel devin o solutie optima pentru a spori intimitatea in case si birouri.
Preţuri
Folie Decorativa Tip sablare / dim. 1.26x30M – 1.40x30M / 16 euro/ML + 8 euro mp montaj

Preturile afisate mai sus sunt FARA TVA

 

Folie AntiEfractie

 • Pentru Banci, Amanet si Schimb Valutar
 • Foliile cladiri antiefractie si de protectie sunt dotate cu diferite straturi metalizate cu aluminium, si aplicate pe orice tip de geam securizeaza si fortifica, acesta ramanand impenetrabil chiar si dupa ce este spart, protejand geamul la orice forma de vandalism sau atac cu pietre, rangi, sticle incendiare, explozibil, etc. Geamul protejat cu folie antiefractie sporeste siguranta caminelor, a locurilor de munca, sediilor, magazinelor, vitrinelor, reducand riscul spargerilor accidentale si patrunderii prin efractie.O folie antiefractie transparenta este un puternic factor de descurajare pentru hoţi, intarziind incercarea rapida de a intra prin fereastra distrusa. Acesta este un puternic scut care retine in cadru geamul spart. Pentru că este clar optic, nimeni nu va sti ca este aplicata – până când veti avea nevoie.Autenticitatea parametrilor tehnici si a performantelor foliilor de securitate sunt garantate de testele efectuate atat de producator, cat si de laboratoare independente.Folie antiefractie geam termopan: transparent, argintiu, cupru, neutru; folii transparente, reflective, sputerizate, alb mat.
  Preţuri
  Folie ANTIEFRACTIE P1A / 200 MICRONI grosime / dim. 1.52x30M – 1.82x30M /de la 27 Euro/mp + 10 euro mp montaj

  Preturile afisate mai sus sunt FARA TVA