Folie Auto Fundeni

folie auto fundeni

  – FxAuto, partener autorizat LLumar potrivit nevoilor tale din zona Fundeni, Colentina si Pantelimon.

Atelierul FxAuto comercializeaza in colentina, fundeni, dobroiesti, si monteaza folie auto LLumar de calitate premium oferita de brad-ul LLumar. In momentul de fata folia de la LLumar este una dintre cele mai bune folii la nivel global, si este clasata pe primul loc in SUA.

Aplicam Folie Auto LLumar autorizata in Fundeni

Telefon Programarii: 0723.45.77.45

    – Locatie Sector 2 – Sos Fundeni nr 92  ( intre benzinaria Lukoil si RomPetrol )


– Detii un model de masina sport facuta pentru viteza si impresii puternice? Doresti sa fii in trend cu noile inovatii si sa-ti echipezi masina cu folie auto fundeni care poate creea efecte de iluminare autentice mai ales pe timp de noapte? Din pasiune pentru tine am deschis 2 service-uri pe raza orasului Bucuresti, acolo unde echipa noastra de specialisti executa procese cu aparatura performanta, supuse preciziei, dar si caracteristicilor oricarui automobil in parte pentru a creea efectul dorit. Pentru efecte cromatice desavarsite, va punem acum la dispozitie modelul de
folie Auto Cameleon, care a recunoscut o reala raspandire in zilele noastre, special concepute pentru colantarea autoturismelor si redecorarea acestora intr-o maniera inedita.
– Aplicam Folie Auto Piata Unirii mai exact pe Calea Calarasi nr 73 zona hala traian care este in sectorul 3, dar si pe Soseaua Fundeni nr 92 care este in sectorul 2 si se ajunge foarte rapid din Colentina si Pantelimon, dar in locatia de la Piata Unirii, se poate ajunge destul de usor si din sectoarele 1, sectorul, 2, sectorul 5 sectorul 6 chiar si sectorul 4, astfel ca indiferent unde te aflii, ne poti contacta telefonic pentru a iti exprima dorintele sau dupa caz poti evidentia catalogul produselor noastre de la nivelul site-ului precum si pretul manoperei pentru a stii care sunt implicatiile unei astfel de actiuni si timpul de executie.

    Care sunt argumentele care ne promoveaza in topul alegerilor tale?

 

– Fara doar si poate internetul si orasul este plin cu diferiti comercianti care se lauda ca iti ofera cele mai bune servicii atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ. Sa facem o scurta evaluare pentru a-ti arata ca in peste 80% din cazuri, clientul este inselat si de pret, dar si de calitatea materialului sau procesului in sine. Spre exemplu, acesta nu executa operatiuni de verificare a autenticitatii, pentru a vedea stantarea producatorului pe toata suprafata de aplicare a foliei auto. In conformitate cu politica de functionare a Llumar, aceasta trebuie sa se evidentieze din 25 in 25 cm, lucru care ii atesta originalitatea.

– Un alt lucru care ar trebui sa te intereseze este eliberarea unui certificat de conformitate, care sa ateste valoarea produsului, dar si interventia de aplicare asupra sa, precum si posibilitatea de a reveni ulterior, daca produsul nu prezinta calitati de utilizare redutabile. De foarte multe ori la nivelul capitalei pentru a fi competitivi pe o astfel de piata, majoritatea distribuitorilor scad pretul foliei auto si a serviciilor de montaj pentru a atrage clientela, iar deseori dupa doar cateva luni materialul poate prezenta bule, se poate exfolia, iar daca sunt aplicate la nivelul farului, se poate interpune fenomenul de matuire. Stiind toate aceste procese, dar si nevoia oamenilor de a-si redecora automobilul pentru utilizare extinsa si design absolut, venim si punem la dispozitie tuturor clientilor atat tipuri de folii standard cat si Premium, acolo unde se pot remarca proprietati de elasticitate, claritate si durabilitate extinse, in raport cu factorii de mediu sau oricare actiuni identificate.

8 Atelierele autorizate de RAR si LLumar in Bucuresti

 

– In ultimii ani, in Bucuresti au aparut foarte multe ateliere de folie auto, care pretind ca folosesc folie autorizata llumar, dar in majoritatea garajelor, clientii sunt pacaliti si primesc alceva decat plaesc.

  • Patronii acestor ateliere se promoveaza cu brand-ul LLumar pe internet si prin bannerele aflate in garajele lor si pacalesc clientii spunand se aplica o folie originala llumar, dar ei aplica ceva de proasta calitate iar clientul nu are de unde sa isi dea seama de folie.
  • Asadar cei de la LLumar au autorizat ca si atelier premium doar 8 ateliere in Bucuresti, printre care si noi, cei de la FxAuto. Pentru a verifica lista puteti accesa urmatoarea adresa aici

 

– In ultimii ani, tehnicienii de la LLumar au conceput mai multe game de folie, pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.

Mai exact, pentru cei care doresc decat o folie de design sau pentru fumusetea masinii, ei au creat folia din gama AT Classic, care nu ofera protectie solara, este o folie pe un singur strat si are o garantie de 5 ani si ajuta masina sa fie mai draguta.

Urmatorea gama, gama ATR Confort, este o folie auto iuliu maniu pe 3 straturi, la mijloc are un strat de metal care protejeaza foarte bine solara si termic, si are o garantie de 10 ani. Este o folie foarte buna pentru protectie solara si se adreseaza in special celor cu copii mici.

Gama LATI Premium ( ceramica) , este gama de tot de la LLumar, si una dintre cele mai bune folii auto din lume. Aceasta este o folie pe 3 straturi, la mijloc are un strat de ceramica care ofera o protectie foarte buna impotriva razelor nocive ale soarelui. Blocheaza 99% razele UV si blocheaza caldura aproximativ 88% si are o garantie de 12 ani.

Referitor la montaj dorim sa va aducem la cunostinta ca noi nu desfacem nimic de pe masina clientului pentru a monta folia auto in militari.

Pentru programari si informatii va asteptam cu un telefon sau un email.