Despre Noi

FxAuto ofera servicii de inalta calitate datorita nivelului ridicat de competenta, calificarea si experienta personalului. De asemenea service-ul este echipat cu cele mai moderne scule, dispozitive si echipamente, utilizate in mod profesionist de personalul societatii, lucrarile beneficiind de garantie. Personalul nostru are o experienta de peste 8 ani in acest domeniu. Pentru noi pe primul plan este calitatea lucrarii, iar pe planul secund timpul de executie.

Alexandru Coman,
CEO FxAuto

FxAuto nu a fost creeat in ideea de bussines ci a fost mai mult o ambitie personala. Eu, la randul meu inainte de a avea propriul atelier, am fost consumator (client) si eram nemultumit de fiecare data cand mergeam cu masina sa beneficiez de anumite servicii auto. Ori calitatea lucrarii nu era pe placul meu si pretul nu era justificat, ori personalul cu care discutam nu era instruit cum trebuia, ori locatia nu era pe placul meu.

Acesta este principalul motiv pentru care am pornit aceasta afacere, bineinteles motivat de pasiunea pentru masini. Cel mai important lucru pentru mine este gradul de multumire al clientului in momentul in care isi primeste masina,lucru pe care l­-am transmis si echipei mele.

Bucuria noastra nu este atunci cand vine un client nou ci atunci cand revine un client vechi.

Echipa FxAuto

Alexandra,
Director Financiar
Ionut,
Tehnician & Consultant
Dan,
Tehnician & Consultant
Alin,
Tehnician & Consultant
Mihai,
Tehnician & Consultant

Site functional adaptat pentru nevoile oricarui client.

FxAuto se poate distinge si la nivel virtual prin intermediul unui site functionabil, dar si a unui meniu de accesare intuitiv, indiferent de varsta, aptitudini informatice sau dorintele pe care le aveti. Va punem la dispozitie si un filtru de selectie al produselor in functie de pret, dar si posibilitatea de a creea un cont, precum si un instructaj adecvat pentru a finaliza comenzi intr-o maniera rapida si eficienta. In egala masura, pentru a va programa, sau pentru a ne comunica dorintele avute, precum si problemele ce au aparut la un automobil in trafic sau peste noapte, o echipa profesionista va sta la dispozitie cu o asistenta de top, de luni pana sambata in intervalul orar 10-19. Deoarece avem peste 8 ateliere pe raza judetului Bucuresti, nu trebuie sa strabateti in lung si in lat orasul, cea mai aproapiata alternativa de dumneavoastra fiind usor de accesat. In cazul in care va aflati aproape de reprezentanta noastra din sector 3, va punem la dispozitie o harta dar si niste imagini orientative pentru a ajunge din prima la destinatie fara sa fie nevoie sa accesati strazi ocolitoare si pentru a putea evita in buna masura traficul zonal care poate fi uneori deosebit de obositor.