Antifurt Auto

Imobilizator Auto Inteligent GHOST CAN Gi versiunea 2 – 2021

GHOST CAN Gi-2 reprezinta noua generatie de sisteme electronice (antifurt auto) pentru securitatea autovehiculelor, este singurul echipament de securitate de pe piata care blocheaza pornirea masinii impotriva furtului fara a fi nevoie de taierea firelor sau adaugarea de chei sau telecomenzi suplimentare.
Dispozitivul (antifurt auto) este conectat la reteaua de date CAN a masinii si un cod PIN personalizat este programat in GHOST utilizand butoanele de pe volan si consola de bord, devenind totodata un software anti-virus pentru masina.

GHOST CAN Gi-2 este compatibil in acest moment cu peste 550 de modele auto.  (vezi lista aici)

Nu exista nimic pe piata mai avansat si mai sigur decat antifurtul electronic GHOST CAN Gi-2 imobilizator auto inteligent.

folie auto

Caracteristici: 

– instalare sigura fara taierea firelor
– utilizeaza reteaua de date CAN a masinii
– blocarea pornirii prin comunicatia de date cu ECU (unitatea electronica de control / calculatorul masinii)
– masina nu va porni chiar daca se inlocuieste ECU
– cod PIN utilizand butoanele de pe volan si consola de bord
– codul PIN unic poate fi schimbat de catre utilizator
– nedetectabil folosind diagnosticarea computerizata
– nu poate fi detectat sau bruiat utilizand echipamente electronice specializate
– nu transmite semnale de radio frecventa
– nu poate fi ocolit sau dezactivat folosind metode standard de furt
– dimensiunile foarte reduse (55x15x5 mm) permite ascunderea lui intre firele instalatiei electrice
– silentios, nu produce zgomot, nu utilizeaza releu
– nu utilizeaza chei electronice sau telecomenzi
– functia Mod Service / Valet asigura secretul codului PIN
– cod Unic de Urgenta pentru cazul în care codul PIN a fost uitat
– antifurt auto electronic pentru imobilizarea pornirii.

Avantaje.

– Asigura protectie impotriva clonarii sau furtului cheilor
– Blocarea pornirii motorului – antifurt GHOST CAN Gi-2 va preveni pornirea motorului, cu exceptia cazului cand este utilizat codul PIN de utilizator unic.
– Nedetectabil utilizand diagnoza computerizata – Un hot modern poate utiliza diagnoza pentru a detecta circuitele taiate ale masinilor moderne. GHOST-2 nu are taieturi de circuit, astfel că nu poate fi gasit folosind aceste metode.
– Fara semnal de radio frecventa – Hotii nu pot utiliza detectoare sau generatoare sofisticate de scanare RF (cod schimbator/saritor) pentru a detecta si dezarma sistemul de securitate, atunci cand acesta nu transmite nici un semnal.
– Avantajele folosirii retelei de date CAN – Utilizarea magistralei de date CAN are mai multe avantaje: risc scazut in timpul instalarii, imposibilitate de detectie, si permite amplasarea aproape oriunde in vehicul.
– Functionare silentioasa – Pentru ca GHOST-2 comunica cu ECU pe magistrala de date CAN si nu contine parti mecanice, nu produce zgomot si nu poate fi identificat.
– Opreste clonarea cheilor si schimbarea ECU – Chiar daca sa adauga o cheie noua sau se inlocuiaste ECU pentru a ocoli GHOST-2, masina nu va porni. Numai utilizarea codului PIN corect va permite pornirea motorului.
– Testat pentru fiecare vehicul – Datorita naturii comunicarii pe magistrala de date CAN, GHOST-2 a fost adaptat si testat pentru fiecare vehicul din lista ca fiind compatibil. Daca am listat vehiculul dumneavoastră puteti fi sigur ca am testat temeinic functionarea acestuia.
– Rezistent la intemperii – GHOST-2 este sigilat si atat de mic incat poate fi instalat si mascat intre firele instalatiei electrice fara ca cineva sa-l poata gasi.
– Codul PIN de urgenta pentru anulare – In cazul in care codul PIN de utilizator este uitat, masina este vanduta sau un buton este defect, există un cod de resetare unic pentru fiecare dispozitiv GHOST CAN Gi-2.
– Mod Service / Valet – permite pornirea si conducerea temporara a vehiculului fara a necesita introducerea codului PIN de utilizator. GHOST-2 va iesi din modul service/valet in functie de viteza si timp, sau prin simpla introducere a codului PIN.
– Schimbarea codului PIN de utilizator – Oricand codul PIN de utilizator poate fi schimbat de catre proprietar. Numai dumneavoastra ca proprietar veti cunoastre codul PIN de utilizator.
– Codul PIN introdus utilizand butoanele masinii – Butoanele de pe volan si consola de bord la masinile moderne comunica pe magistrala de date CAN, ceea ce permite formarea codului PIN recunoscut de GHOST-2.

  • Orice masina dotata cu ECU (unitate electronica de control) poate fi furata in 2 minute, dar in mod special masinile de lux avand in vedere valoarea ridicata si faptul ca sunt cautate de cumparatori.
    Metoda nu este noua, hotii s-au specializat si utilizeaza echipamente electronice de ultima generatie (cititor/generator de coduri, unitate diagnoza computerizata, chei electronice clonate), metode nedistructive prin care masina este descuiata si pornita rapid.
    Chiar daca masina este dotata cu sisteme de transmitere tip PAGER, GSM sau GPS, hotul va fi intotdeauna insotit de un JAMMER cu care va bruia si bloca orice comunicatie dintre masina si proprietar.
    In cazul furtului auto, asigurarile CASCO acopera dauna dar in general procedura de despagubire este de durata (aprox. 3 luni) si anevoioasa, dar poate fi o adevarata paguba financiara daca nu detineti o polita CASCO incheiata.

 

Pret GHOST CAN Gi-2: 1400 ron
Garantie Produs: 24 luni
Montaj Gratuit in locatiile noastre:
Sector 2 – Sos Fundeni 53
Sector 3 – Calea Calarasi 73
Bucuresti.

Call Now Button0371 78 70 80